Kezdőlap     Bemutatkozás     Referenciák     Kapcsolat 

 

Cégünk - a JÁVA Biztonság Szolgáltató és Kereskedelmi KFT. - 2010-ben alakult, vagyonvédelmi társaságként működik. Megalakítását több éves vagyonvédelmi feladatok ellátásában szerzett szakmai gyakorlat előzte meg.

Alkalmazottaink rendelkeznek az elvégzendő feladatok teljesítéséhez szükséges szakértelemmel, a törvény által előírt szakismerettel, hatósági engedéllyel és szavatolom, hogy teljesítéseinket professzionális vállalkozótól elvárható szakértelemmel és gondossággal nyújtjuk, azokat a megkötött szerződés tartalma alatt szakszerűen teljesítjük.


A szolgálatot teljesítő biztonsági őrök a 2005. évi CXXXIII. tv. és a hozzákapcsolódó 22/2006. (IV.25) BM végrehajtási rendelet szerinti feltételnek megfelelnek.

Munkavállalóink egységes, tiszta és higiénikus formaruhában látják el szolgálatukat.

Vállalkozásom nem áll végelszámolás, felszámolási eljárás vagy csődeljárás alatt. Likvid módon, nyereségesen működik.

Referencia munkáink: Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében irodaházak, 2011 és 2012 évben az M3 autópályán az F-SZER KFT megbízásával 2 híd építésénél biztosítottuk a területet.

A Kelet-Út KFT, valamint a Nyírségvíz Zrt megbízásából felújítási objektumoknál dolgoztunk, jelenleg a Sóstó-Gyógyfürdő felújításánál az egész területen látunk el vagyonvédelmi feladatokat.

                                                                       Tusa János - ügyvezető